Voucher v hodnotě 50 000Kč k nákupu přístroje do konce roku 2024!

Za nákup přístroje nad 500 000 Kč bez DPH získáte poukaz na reagencie a plasty v hodnotě 50 000 Kč bez DPH. Nabídka platí do konce roku 2024 pouze pro prvních 15 institucí. Nejen, že ušetříte peníze, ale můžete si také zajistit materiál pro vaše experimenty!

V East Portu přicházíme stále s něčím novým. Tentokrát pro vás máme úžasnou nabídku na naše široké spektrum přístrojové techniky, kterou byste neměli propásnout. Pokud si u nás zakoupíte jakýkoliv přístroj v hodnotě 500 000 Kč bez DPH a více, obdržíte poukaz na nákup reagencií a plastů v hodnotě 50 000 Kč bez DPH.

Proč se tato nabídka vyplatí:

1.   Úspora peněz: Získáte až 50 000 Kč bez DPH na reagencie a plasty dle vašeho vlastního výběru.
2. Flexibilita a kontinuita: Poukaz můžete využít k nákupu jakýchkoliv reagencí a plastů dle vašich potřeb a preferencí a zajistit si tak kontinuitu vašich experimentů.
3.

Limitovaná nabídka: Akce platí do konce roku 2024 pouze pro prvních 15 institucí, které si přístroj zakoupí. Pokud si chcete již teď zajistit tuto slevu, zašlete nám žádost o nabídku společně s promo kódem: PŘÍSTROJE2024. V případě, že pořízení přístroje plánujete ke konci roku, do vaší žádosti nezapomeňte uvést prosbu o prodlouženou platnost nabídky. Díky tomu vám budeme garantovat tuto akci až do konce roku.

Pravidla akce:

  • Nakupte od 1.5.2024 do 31.12.2024 jakýkoliv přístroj z naší nabídky nad 500 000Kč bez DPH.
  • Buďte mezi prvními - k dispozici máme 15 kusů voucherů, tak neváhejte a zajistěte si žádostí o nabídku svou odměnu.
  • Při vaší objednávce zadejte kód akce: PŘÍSTROJE2024
  • Akci nelze kombinovat ani sčítat s jinými slevami nebo akčními nabídkami.
  • Voucher je možné čerpat na produkty bez dalšího zvýhodnění
  • Vybrané reagencie a plasty odeberte v jedné objednávce

Inspirace k vašemu nákupu:

Mikrodestičkové readery

SpectraMax id5.jpg SpectraMAx-ABS-plus_1-2.png Glomax-mikrodestičkový-reader.jpg

Nejoblíbenější přístrojovou technikou jsou u nás mikrodestičkové readery. Pokud přemýšlíte o koupi nového destičkového multimode readeru, je potřeba zvážit mnoho faktorů. První otázka, kterou si jistě budete klást, je zda si vybrat reader s monochromátorem nebo raději se sadou optických filtrů. Stejně jako v mnoha jiných případech neexistuje na tuto otázku jednoznačná odpověď a oba přístupy výběru vlnové délky mají svá pro a proti. Více se dočtete v článku: "Monochromátor nebo filtr? Který reader je lepší?" Pokud již přesně víte co potřebujete doporučujeme se podívat na náš přehled mikrodestičkových readerů. Zastupujeme společnosti Promega a Molecular Devices, které nabízejí následující readery:

PŘEHLED MIKRODESTIČKOVÝCH READERŮ

Kapilární elektroforézy

spectrum_front.png spectrum_drawer_out_1280x717.jpg SpectrumCompact-OnWhite-FacingRight.jpg

Kapilární elektroforézy od společnosti Promega - Spectrum a Spectrum Compact CE poskytují škálovatelná řešení pro analýzu fragmentů DNA pro forenzní laboratoře a pro analýzu buněčných linií a smíšených vzorků pro výzkumné laboratoře. Spectrum Compact je také navržen pro analýzu Sangerova sekvenování, podporuje NGS a potvrzení CRISPR-cas9. Více se dozvíte v článku zde.

ELEKTROFORÉZY SPECTRUM A SPECTRUM COMPACT


Elektroporátor - Nucleofector 4D Lonza

Nukleofektor 4d-nucleofector 4D-Nucleofector-96-well-Unit-2-2.jpeg

Nucleofector ® 4D od firmy Lonza je unikátní typ elektroporátoru, který je schopen s vysokou účinností doručit transfekovanou DNA přímo do jádra buněk a zachovat jejich viabilitu. Účinnost této metody je zajištěna unikátní kombinací elektrických pulzů a specifických kitů optimalizovaných pro jednotlivé typy buněk. Díky tomu dokáže účinně transfekovat i obtížně transfekovatelné buňky. Nedávno uvedla společnost Lonza na trh novou generaci tohoto přístroje, kterou bychom Vám tímto chtěli představit na následujícím odkazu.

Elektroporace - nucleofector 4D


Maxwell automatická izolace DNA a RNA Promega (i s IVDR)

Maxwell-automatická-izolace-DNA-RNA.jpg maxwell-RNA as1330-maxwell-rsc-viral-total-nucleic-acid-purif-kit.jpg

Maxwell RSC a Maxwell RSC 48 jsou kompaktní automatizované platformy pro purifikaci nukleových kyselin, které zpracovávají současně 16 (Maxwell RSC) nebo až 48 vzorků (Maxwell RSC 48). Použitím předplněných kazet Maxwell® RSC přináší konzistentní a spolehlivou purifikaci DNA nebo RNA z různých typů vzorků a vyšší výkon. Intuitivní grafické rozhraní usnadňuje používání přístroje. Proč si vybrat právě Maxwell a ne jiný konkurenční přístroj? Odpověď najdete zde!

Maxwell rodina se v roce 2023 rozrostla o dva přístroje splňující kritéria plně v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2017/746, v platném znění. Přístroje Maxwell CSC a Maxwell CSC 48 splňují požadavky IVDR s klasifikací třídy A. Jsou dodávány s CE certifikací IVDR.

izolace dna a rna maxwell


Label free buněčné analyzátory Axion

Maestro-Z Maestro-TrayZ.jpg Maestro-Edge2-2.jpg

Přístroje Meastro od společnosti Axion jsou novinkou v našem portfoliu. Tyto elektrofyziologické přístroje jsou založené na měření napětí, případně impedance „elektricky aktivních“ buněk v mikroelektrodovém poli. Své využití najdou v neurovědách při studiu parametrů sítě neuronů, v kardiologii, ale i při měření viability a toxicity buněk. Klíčovou výhodou tohoto přístupu je monitoring živých buněk v čase, a to bez použití jakéhokoli barviva, či jiné značky. Pro navození fyziologického prostředí pro buňky mají Maestro bioelektronické systémy vlastní kontrolu CO2 a teploty. Prozatím byly uvedeny na trh čtyři přístroje: Maestro Edge využívaný v neurovědách, při studiu srdeční fyziologie i pro měření buněčné kondice, jeho starší bratr pro high-throughput screening – Maestro Pro, a následně jednodušší systémy sloužící pouze k analýze živých buněk – Maestro Z a Maestro ZHT.

Label-free buněčná analýza Axion


Buněčné mikroskopy s AI analýzou obrazu

Axion Omni.jpg OmniPro12_FrontView_website_2500px.jpg Lux 3FL.png

Mikroskopická videa a fotografie s živými buňkami poskytují zcela odlišný pohled na vaše experimenty. Možnost sledovat buněčné kultury v průběhu času poskytuje skvělý vhled do jejich fyziologie a funkce. Často je otázkou, jaký typ mikroskopu je vhodný pro danou aplikaci. Nejen o této problematice se dozvíte z našeho článku.

Přehled buněčných mikroskopů

 

Potřebujete poradit s výběrem? Náš tým je tu pro vás.

Promega, Axion (Live cell imaging): Ing. Vojtěch Ledvina, Ph.D., 725 320 796, vojtech.ledvina@eastport.cz

Molecular Devices, Axion (MEA): Ing. Vojtěch Andrle, 724 241 350, vojtech.andrle@eastport.cz

Lonza: Mgr. Patrícia Holubová, 721 867 038, patricia.holubova@eastport.cz

Promega kapilární elektroforézy: Ing. Sonja Lachmanová, Ph.D. 602 195 587, sonja.lachmanova@eastport.cz

Promega Maxwell Izolace DNA a RNA: Mgr. Ondřej Ptáček, Ph.D., 602 200 982, ondrej.ptacek@eastport.cz