Nový cenově dostupný mikrodestičkový reader SpectraMax Mini

SpectraMax Mini je cenově přívětivý reader, který přímo kopíruje aktuální požadavky na trhu. V základní výbavě má Mini monochromátorovou absorbanci a další mód, který je filtrový. K dispozici je celá škála filtrů pro fluorescenci a také filtr pro luminiscenci.

SpectraMax Mini je zcela nový cenově přívětivý reader, který přímo kopíruje aktuální požadavky na trhu. V základní výbavě má Mini monochromátorovou absorbanci a další mód, který je filtrový (více informací o rozdílech mezi monochromátorovými a filtrovými readery najdete v článku: Monochromátor nebo filitr? Vybíráme multimode reader ). K dispozici je celá škála filtrů pro fluorescenci a také filtr pro luminiscenci. Lze tedy získat přístroj, který umožňuje měřit dva módy (absorbance + fluorescence nebo absorbance + luminiscence) případně tři módy (ABS + FL + LUM). Další výhodou je také možnost reader jednoduše upgradovat o další mód (nebo filtr). Jednotlivé filtry jsou opatřeny NFC portem, takže stačí, když uživatel přiloží filtr k readeru a následně ho vloží do filtrového nosiče, a během minuty je přístroj upgradován.

spectramax-mini-microplate-reader.gif

Přístroj má jedinečnou funkci nastavení fotonásobiče na automatický mód. Tato funkce umožňuje čtení široké škály koncentrací na jedné desce, čímž se zabrání saturaci detektoru nebo ztrátě signálu, a zvyšuje dynamický rozsah a citlivost přístroje. V případě nastavení AutoPMT je navíc možné porovnávat data naměřená v různých mikrodestičkách.

SpectraMax Mini je dodáván spolu s nejlepším softwarem na analýzu dat ve své třídě – SoftMax Pro. Navíc má také možnost lineárního, orbitálního a dvojitě orbitálního třepání, temperaci destičky až na 45 °C nebo možnost měření v kyvetě a v mikroobjemech.

V případě, že potřebujete měřit i rychlou kinetiku, fluorescenční polarizaci, zpožděnou fluorescenci nebo máte více fluoroforů a potřebujete monochromátor i na fluorescenci, pak sáhněte po vyšší řadě readeru SpectraMax iD5, o kterém se více dozvíte v článku zde.

Není pro vás přístroj ideální?

Zkuste se podívat do našeho přehledu laboratorní techniky na rok 2022, kde najdete řešení pro každého.

 

Demo přístroje zdarma

Zaujal Vás SpectraMax Mini nebo jiný přístroj z naší nabídky? Za kvalitou námi prodávaných výrobků si stojíme, proto si můžete většinu našich přístrojů zdarma zapůjčit a vyzkoušet. Více informací naleznete zde. Rádi Vám poskytneme také reference od našich zákazníků.

 

Kontaktujte nás

Pro cenovou nabídku, pomoc s výběrem ideálního přístroje nebo jakékoliv dotazy, kontaktujte našeho přístrojového specialistu:

Molecular Devices: Ing. Vojtěch Andrle, 724 241 350, vojtech.andrle@eastport.cz