Mikroskopy pro monitorování buněk v reálném čase se slevou až 30%

Až 30% zvýhodnění na všechny mikroskopy pro monitoring buněk od společnosti Axion Biosystems. Pozor akce platí pouze do konce roku 2023. Ať už tedy zvažujete fluoresceční mikroskop a nebo třeba plně automatizovaný s možností vizualizace celé destičky nebo kultivační nádoby. Máme pro Vás řešení, více se o akci se dozvíte v článku.

Akce až 30% na všechny mikroskopy na analýzu buněk od společnosti Axion Biosystems

Na konec roku jsme pro Vás chtěli připravit ještě akci věnovanou přístrojové technice, která standardně nebývá předmětem zvýhodněných nabídek. Vybrali jsme pro Vás z našeho portfolia kvalitní imaging systémy od společnosti Axion Biosystems, které jsou skvělou volbou pro všechny laboratoře, které pracují s buňkami.

Pravidla akce:

Při zakoupení 1ks jakéhokoliv imiging systému z tohoto článku získáte slevu 10%

Při zakoupení 2ks stejného imiging systému získáte 10% na první kus a 20% na druhý zakoupený kus.

Pro uplatnění akce uveďte prosím do vaší objednávky promokód: AXIONPODZIM

Akce je platná pouze do konce roku 2023 a není možné ji kombinovat s dalšími akčními nabídkami.

 

Lux3 BR Axion BioSystems

Lux-Axion-ProductOverview.png

Lux3 BR je malý světelný mikroskop s digitálním fázovým kontrastem, umožňující snadné a cenově dostupné time lapse zobrazování živých buněk. Nabízí sledování viability buněk pomocí měření konfluence a má využití v mnoha různých oblastech, jako jsou:

— Farmakologický výzkum
— Regenerativní medicína
— Tkáňové inženýrství
— Rutinní kultivace buněk

Je možné najednou používat i více mikroskopů pomocí jedné aplikace, což je ideální konfigurace pro simultánní měření několika vzorků, např. replikátů a kontrol.

Přejít do e-shopu na Lux3 BR

Lux3 FL Axion BioSystems (nejoblíbenější produkt)

Lux 3 FL

Lux3 FL je kompaktní fluorescenční mikroskop, který disponuje kromě kanálu pro viditelné světlo i dvěma fluorescenčními kanály (zeleným a červeným). Zařízení umožňuje sledovat dynamické buněčné procesy v kontrolovaném prostředí uvnitř standardního inkubátoru a poskytuje spoustu cenných dat o vašich buňkách díky obrázkům s vysokým rozlišením a vytváření videí v reálném čase. Pořízené snímky jsou následně nahrány na neomezené cloudové úložiště, kde je můžete přímo zpracovat pomocí automatizovaných algoritmů „confluency“ nebo nově i „object count“. Případně si můžete data stáhnout a použít na ně vaše zavedené metody analýzy obrazu. Cloudové úložiště umožňuje vzdálený přístup k datům na vašem smartphonu, tabletu nebo notebooku, i když jste zrovna mimo laboratoř. Licence na cloud je k dispozici ve dvou variantách – na 1 rok nebo na 5 let.

Přejít na Lux3 FL do e-shopu

Omni Axion Biosystems

Axion Omni.jpg  

Omni je automatizovaný světelný mikroskop, který vizualizuje kompletní kultivační nádoby. Je možné použít 6–384 jamkovou mikrotitrační destičku, T25– T225 lahve, Petriho misky nebo mikrofluidní čipy a pracuje uvnitř standardních CO₂ inkubátorů pro kultivaci buněk. Je vhodný pro sledování 2D i 3D buněčných kultur v průběhu kultivace bez nutnosti manipulace s buňkami. Samozřejmostí je ukládání a automatické zpracování obrazu na cloudovém úložišti stejně jako u ostatních mikroskopů.
 
— Snímky (frekvenci je možné nastavit v intervalu 1–24 hodin) jsou ukládány na cloudové úložiště a je možné je zde rovnou analyzovat (průběh konfluence, „scratch“ testy, detekce kolonií).
 
— Pomocí speciálních algoritmů je možné provádět kontrolu kvality buněčné kultury, proliferace, cytotoxicity a buněčné migrace několika kliknutími.
 
— Cloudové úložiště umožňuje přístup z chytrého telefonu, tabletu či počítače odkudkoliv
 
— Přístroj nemá vliv na teplotu a proudění vzduchu uvnitř inkubátoru, což umožňuje provádět experimenty za optimálních kultivačních podmínek, bez kolísání teploty nebo hladiny CO₂, lze monitorovat i buňky kultivované v podmínkách hypoxie.
 
— Díky vhodné konstrukci přístroje lze provádět experimenty založené i na průtoku v mikrofluidních zařízeních.
 
— K dispozici i ve fluorescenční verzi (Omni FL), která disponuje kromě kanálu pro viditelné světlo i dvěma fluorescenčními kanály (zeleným a červeným).
Přejít na OMNI do e-shopu
 

Omni Pro 12 Axion BioSystems

OmniPro12_FrontView_website_2500px.jpg OmniPro12_30RightView_website_2500px.jpg

 

Omni Pro 12 je automatizovaná, vysoce výkonná platforma pro analýzu živých buněk určená pro kontinuální zobrazování více jamek v inkubátoru. Zvyšte svou výkonnost a pracovní postupy díky snadnému použití, flexibilitě a kapacitě více destiček Omni Pro 12. Toto mnohostranné zařízení dokáže analyzovat životaschopnost, morfologii a funkci buněk prostřednictvím zobrazování živých buněk ve viditelném světle a fluorescenčního zobrazování v kombinaci se spolehlivou a výkonnou analýzou dat.

Přejít na Omni Pro 12 do e-shopu

 

Exact Axion BioSystems

ExactFL-Axion-with_Adapter.png

Počítání buněk je nezbytným krokem v mnoha experimentálních, klinických a diagnostických pracovních postupech. Axion Exact je automatická platforma pro počítání buněk určená pro efektivní a přesné hodnocení koncentrace a životaschopnosti buněk.
 
— Počítání buněk na bázi světelného pole i fluorescence v kombinaci s výkonnou optikou a CMOS detektorem
 
— Analýza řízená umělou inteligencí vás zbaví rutinního počítání buněk a dohadů. Poskytuje přesné a reprodukovatelné výsledky.
 
— Nabízí nebývalou úroveň detailů, což umožňuje rozlišovat mezi buňkami a nečistotami, detekovat jednotlivé buňky v rámci shluku nebo počítat organoidy a měřit jejich velikost.
 
— Axion Exact je k dispozici se dvěma softwarovými moduly, které odpovídají vašim potřebám – modul pro počítání buněk a modul pro počítání organoidů.
 

Axion Biosystems další produkty

Společnost Axion však nabízí i elektrofyziologické přístroje, které jsou založené na měření napětí „elektricky aktivních“ buněk, jako jsou neurony nebo kardiomyocyty, v mikroelektrodovém poli. Pokud byste se rádi dozvěděli více doporučujeme si přečíst článek: Label-free buněčné analyzátory novinka pro rok 2023.
 

Kontakty

Axion Biosystems Maestro systémy– Ing. Vojtěch Andrle, 724 241 350, vojtech.andrle@eastport.cz

Axion Biosystems Imaging systémy – Mgr. Patrícia Holubová, 721 867 038, patricia.holubova@eastport.cz