Mezinárodní den RNA - 20% sleva na siTOOLs

První srpnový den byl vědci symbolicky vybrán jako mezinárodní den RNA. Oslavte s námi tento den nákupem produktů siTOOLs za zvýhodněnou cenu.

První srpnový den byl vědci symbolicky vybrán jako mezinárodní den RNA, protože AUG je 1. nejběžnějším startovacím kodonem při translaci mRNA do proteinu. K příležitosti tohoto dne jsme si pro vás spolu s siTOOLs připravili akci na nákup riboPOOL kitů pro ribozomální depleci a poolované siRNA pro cílený knockout genů.

Po celý srpen můžete nakupovat riboPOOL kity pro ribozomální depleci se slevou 20%. Ať už sekvenujete rostlinnou, živočišnou nebo mikrobiální DNA, siTOOLs nabízí řešení pro většinu organismů. Sleva se vztahuje na balení pro 24 a 96 reakcí.

Po celý srpen také můžete objednávat komplexní poolovanou siRNA i v množství 2 nmol bez omezení. Pro objednávku stačí zaslat identifikační číslo genu (ID) v databázi NCBI a požadované množství (2, 5, 10, 20 nebo 40 nmol) a my vám obratem vystavíme zvýhodněnou cenovou nabídku. Do objednávky nezapomeňte uvézt také promo kód: SITOOLSAUGUST

Bližší informace o technologiích společnosti siTOOLs se dočtete v našem článku siTOOLs - komplexní pooly pro depleci rRNA a RNAi.