Sleva 20-25 % na siRNA od siTOOLs

Společně s naším německým partnerem společností siTOOLs jsme pro vás připravili 20-25% slevu na kity riboPOOL, siPOOLs 5 nmol a 2 nmol. Tato akce je časově omezena pouze do konce listopadu. V případě, že potřebujete pomoci s výběrem nebo poradit s aplikací neváhejte se obrátit přímo na našeho aplikačního specialistu.

Ačkoliv aktuálně probíhá do konce listopadu naše velká akce, ve které rozdáváme reagencie zdarma, připravili jsme si ještě jedno malé překvapení pro všechny naše zákazníky, kteří rádi POOLují, ale také pro ty kteří by teprve rádi začali. Do konce listopadu nabízíme slevu na siPOOLs - poolovanou siRNA od německé společnosti siTOOLs a také na riboPOOL kity pro depleci ribozomální RNA při RNA sekvenování. Po celý listopad tak můžete POOLy objednávat s následujícími slevami:

  • 20% sleva na riboPOOL kity
  • 25% sleva na siPOOL v množství 5 nmol
  • 20% sleva na siPOOL v množství 2 nmol
    Akce platí při objednávce 10 a více různých POOLů

siPOOLs využívají přístup, kdy je v kitu větší množství oligonukleotidů, které pokrývají celou sekvenci cílového genu, a jsou v řádově nižších koncentracích než u konkurence. To zajišťujě efektivnější a specifičtější vazbu s prakticky žádnými vedlejšími účinky. Detailní info o výhodách tohoto přístupu najdete v našem článku zde.

Pro depleci rRNA pomocí riboPOOLs si můžete vybrat z nabídky dostupných kitů pro jednotlivé druhy i skupiny organismů. Kompletní seznam najdete na našich stránkách zde. Nenašli jste váš organismus v nabídce? Neváhejte a kontaktujte nás, protože nabídka kitů se rozrůstá každým dnem.

siPOOLs a raPOOLs jsou vyráběny na zakázku. Pro objednání nebo vystavení cenové nabídky nám stačí zaslat ID cílového genu v NCBI databázi a ID produktu bude vygenerováno výrobcem. Kompletní ceník siRNA najdete na našich stránkách zde.

Kontakt na aplikačního a obchodního specialistu: Ing. Vojtěch Ledvina, Ph.D. +420 725 320 796, vojtech.ledvina@eastport.cz