Velkoplošné kalendáře na rok 2024 zdarma pro všechny naše zákazníky

Advent je tu a s ním i první otevřená políčka v adventních kalendářích. Při této příležitosti jsme pro Vás připravili představení nových velkoplošných kalendářů na rok 2024. Ty vydáváme už od samého počátku založení naší společnosti a stala se z nich dlouholetá tradice. Jsou k dispozici pro všechny naše zákazníky zdarma jako poděkování za spolupráci v uplynulém roce. A co je jejich motivem? To se dočtete v článku...

Kalendáře jsou k dispozici zdarma jako poděkování od celé naší společnosti pro všechny naše zákazníky, kteří učinili v roce 2023, alespoň 1 objednávku. Kalendáře budeme distribuovat společně s dodávkou zboží nebo skrze naše obchodní zástupce, kteří pravidelně cestují po celé republice.

V případě zájmu o velkoplošný kalendář (100x70cm) nám napište na eastport@eastport.cz a uveďte promo kód: EPKALENDAR24

Kalendáře 2024

Motivem kalendáře je Chameleon pardálí. Je to fascinující druh chameleona, který je původem z Madagaskaru. Tento chameleon je známý svými výraznými barvami a schopností rychle měnit svůj vzhled podle okolního prostředí a své nálady. Má vynikající schopnost pohybu očí nezávisle na sobě, což mu umožňuje snadno sledovat své kořistí. Pardálí chameleon dosahuje délky až 55 centimetrů a je charakteristický pro své dorůstající hřebeny na zádech a ocasu. Tento druh chameleona je specializován na život ve stromových oblastech, kde se dokáže šikmo pohybovat a loví hmyz svým rychlým a přesným jazykem. Jeho schopnost přizpůsobit se prostředí a jeho unikátní vzhled činí pardálího chameleona zajímavým a oblíbeným mezi milovníky exotických zvířat.

Překvapení na závěr

Obrázek Chameleona, který jsme vybrali je vygenerovaný umělou inteligencí (AI), která se stala symbolem tohoto roku. Chtěli jsme Vám ukázat jak kvalitní, ale také krásné mohou tyto výtvory být a zároveň upoznit jak obtížné občas může být je rozeznat od reálných fotografií.