Slavíme 10 let syntézy oligo a sond = 10% - 15% slevy

Už 10 let tady sondujeme. :) Tedy přesněji už 10 let pro vás společně s naším německým partnerem Metabion zajišťujeme syntézu oligonukleotidů a duálně značených sond té nejvyšší kvality. Jako dárek k našemu výročí jsme pro vás připravili 10% slevu na všechna syntetizovaná oliga a 15% slevu na všechny sondy a to až do 30.11.2023! Jako vždy u nás s dopravou zdarma.

Pravidla akce

- Akci nelze kombinovat s jinými akcemi a ani ji nelze čerpat v případě uplatnění slev na objednané produkty.
- Vaši objednávku odešlete od 18.10. 2023 do 30. 11. 2023.
- Do poznámky vaší objednávky uveďte promo kód: METABION10 nebo v případě objednávky sond METABION15.

Široké portfolio kvalitních duálně značených sond a oligonukleotidů

V naší nabídce naleznete celou řadu modifikací a alternativních variant jednořetězcových a dvouřetězcových oligonukleotidů a sond.

Již dříve jsme vás informovali o tom, že jsme výrazně zrychlili celý proces výroby a dodání. Dodací lhůty tak jsou v závislosti na složitosti zvolené syntézy od 3 do 5 pracovních dnů od vaší objednávky. Všechny syntézy prochází velmi přísnou výstupní kontrolou, abyste měli záruku správné funkčnosti.

Pro naše zákazníky nabízíme:

  • DNA oligonukleotidy (single tube i multiplate HT formát)
  • nGS grade oligonukleotidy
  • modifikované oligonukleotidy
  • duálně značené i duálně zhášené sondy
  • LNA oligonukleotidy a sondy
  • MGB sondy
  • ZNA oligonukleotidy a sondy
  • RNA oliga a sondy
  • siRNA/RNAi/dsRNA

V nabídce je několik alternativ purifikace (odsolení, OPC a HPLC) a kontroly kvality (MassCheck, MALDI-TOF, ESI-TOF, analytická HPLC).

DNA oligonukleotidy (single tube i multiplate HT formát)

Syntetizujeme oligonukleotidy až do délky 220 bazí. Uspokojíme cenou i kvalitou zákazníky objednávající malé množství i objemy pro HT projekty. Samozřejmostí je kontrola kvality každého jednotlivého oligonukleotidu.

nGS grade oligonukleotidy

S vědomím, že vysoká čistota oligonukleotidů je klíčem k NGS aplikacím, jsme pro tento typ oligonukleotidů vyhradili speciální linku syntézy, která garantuje nulovou křížovou kontaminaci.

Modifikované oligonukleotidy

Standardně nabízíme široké spektrum fluorescenčních i nefluorescenčních 5´, 3´ a interních modifikací. Pokud nenaleznete v portfoliu vámi požadovanou, neváhejte nás kontaktovat a nabídneme buď alternativu nebo opatříme syntézu na zakázku.

Duálně značené i duálně zhášené sondy

Široké spektrum fluoroforů a zhášečů v mnoha kombinacích. Sondy jsou HPLC purifikované, podléhají přísné kontrole kvality a jsou optimalizované pro použití s real-time cykléry různých výrobců a parametrů.

LNA oligonukleotidy a sondy

Zlepšete specificitu a citlivost svého PCR testu použití LNA bází (Locked Nucleic Acid)! Můžete měnit počet LNA bází, abyste „doladili“ Tm nukleotidového duplexu. To může zajistit diskriminaci mezi úzce souvisejícími sekvencemi (detekce mutací nebo SNP).

MGB sondy

Naše sondy MGB nabízejí velkou flexibilitu při navrhování kratších sond se zlepšenou sekvenční specificitou a citlivostí. Tvoří extrémně stabilizované duplexy s komplementární DNA a jsou tedy účinnou alternativou k oligonukleotidům obsahujícím ZNA a LNA.

ZNA oligonukleotidy a sondy

Zip nucleic acids (ZNA®) jsou oligonukleotidy konjugované s kationtovými sperminovými jednotkami. To snižuje elektrostatické odpuzování mezi jednořetězcovými nukleovými kyselinami (tj. mezi primerem/sondou a cílovou DNA během nasedání), čímž zvyšuje afinitu ZNA® primerů a sond k jejich cílovým sekvencím.

RNA oliga a sondy

Nabízíme celou řadu RNA oligonukleotidů a modifikací nejvyšší kvality za konkurenceschopné ceny! Stejně jako v případě DNA jsme schopni dodat RNA oliga a sondy různých délek, čistoty a analytického servisu.

siRNA/RNAi/dsRNA

Nabízíme osvědčená „knock down“ řešení pro vypínání genů. Obvyklá délka siRNA je 20-30 párů bází, což zajišťuje dobrou stabilitu a cílovou specificitu. V případě zájmu nás kontaktujte a seznamte s vaším projektem.

Jak na objednávku oligo u nás?

1) Objednávku můžete zaslat přes náš webový formulář: https://www.eastport.cz/cz/oligo/ (nutná registrace)

2) Objednávku nebo žádost o cenovou nabídku pošlete emailem na eastport@eastport.cz

Ceník oligo a sondy

Díky velkému množství objednávek máme nastaveny jedny z nejlepších cen na trhu.
Kompletní ceník naleznete zde: https://www.eastport.cz/oligo/Cenik_Metabion_2023.pdf
Ceník sond naleznete zde: https://www.eastport.cz/documents/Metabion-sondy-ME5-20-2023.pdf

Rádi Vám vystavíme cenovou nabídku, neváhejte nás kontaktovat na eastport@eastport.cz