Přehled destičkových readerů Molecular Devices a Promega

Pro mikrodestičkové readery se chodí do East Portu! Zvažujete nákup destičkového readeru v tomto roce? Podívejte se na krátký přehled, který jsme pro Vás připravili. Nezáleží na tom, zdali Hledáte uzavřený nebo otevřený systém? Máme řešení pro každou aplikaci.

Proč zvážit nákup readeru u East Portu?

V našem portfoliu naleznete monochromátory, filtrové a hybridní readery. Nezáleží ani na tom zdali hledáte cenově dostupný nebo naopak to nejlepší co trh nabízí. Pokud si nevíte rady a rádi byste se s námi poradili naši specialisté jsou Vám k dispozici a vyberou pro Vás nejvhodnější možnou konfiguraci. Exkluzivně zastupujeme společnosti Molecular Devices a Promega, které jsou pověstné svou spolehlivostí a nízkou poruchovostí. Pokud by však přeci jen došlo k jakékoliv závadě máme vlastní servisní oddělení, které je schopné řešit závady přímo u Vás v laboratoři. Doporučujeme se podívat do tabulky níže, kde si můžete nakonfigurovat reader přesně podle vašich představ.

Filtrové readery

GloMax® luminometry a multimode readery  Promega-Logo-for-web-600x400.png

GloMax luminometry od firmy Promega jsou multimode readery s nejcitlivější detekcí luminiscence na trhu. Nízké hodnoty pozadí a celková konstrukce našich přístrojů umožňují velmi citlivé měření reportérových esejí za téměř fyziologických podmínek. Výměnné clonky pro různé typy destiče zajišťují redukci cross-talku v sousedících jamkách. A díky filtrové fluorescenční optice lze velmi snadno provádět multiplexní měření několika parametrů z jedné jamky. Přístroj také disponuje automatickým nastavením gainu, kdy si přístroj automaticky nastavuje tento parametr pro každou jamku zvlášť bez nutnosti zdlouhavého ladění ideální hodnoty pro celou destičku. Výsledkem je ideální citlivost pro celý dynamický rozsah měřených signálů, což zabraňuje saturaci detektoru nebo falešně negativním výsledkům v případě slabých signálů. Readery GloMax jsou dostupné v různých konfiguracích. Základní Navigator disponuje pouze detekcí luminiscence, modely Explorer a Discover pak i detekcí fluorescence a absorbance (viz Tab. 1).
Obrovskou výhodou je kompatibilita nejkvalitnějších reagencií od Promegy a předpřipravené protokoly přímo v přístroji.

Glomax-mikrodestičkový-reader.jpg

Glomax-readery-varianty

Monochromátorové a hybridní readery

Molecular Devices

Americká společnost Molecular Devices je dlouhodobě jedním z nejlepších výrobců špičkových monochromátorových, hybridních i filtrových readerů. Většina jejich přístrojů má několik unikátních specifikací, díky kterým si udržují náskok před konkurencí a usnadňují, tak měření i vyhodnocování výsledků.

Molecular devices

Molecular devices vlastnosti

Novinka roku 2023 – SpectraMax Mini

spectramax-mini-microplate-reader-2.gif

SpectraMax Mini je žhavá novinka roku 2023. Jedná se o malý kompaktní reader, jehož hlavní výhodou je poměr cena/výkon. V základní výbavě má možnost měřit absorbanci pomocí monochromátorů. Přístroj lze také nakonfigurovat dle vašich potřeb. Lze tedy pořídit variantu absorbance a fluorescence (AF), dále absorbance a luminiscence (AL) anebo všechny tři zmíněné módy (AFL).

Servis mikrodestičkových readerů

Prodejem to u nás nekončí! Je pro nás velice důležité, aby vám naše readery sloužili dlouhé roky. V East Portu máme proškolené certifikované techniky, kteří mohou provádět servisní zákroky jak pro Promega readery tak i Molecular Devices mikrodestičkové readery. U obou výrobců máte navíc možnost zakoupení až pětiletého servisního kontraktu, díky kterému získáte garanci, že další investice nebudou nutné. Za mnoho let, co tyto readery prodáváme, však neevidujeme žádné velké servisní zásahy, kvůli kterým by byla nutná výměna celého přístroje. Naopak pyšní se velmi nízkou reklamovatelností a nutností servisních zákroků.

Reference

V East Portu chápeme, že nákup mikrodestičkového readeru je investice do budoucna. Rádi vám tak poskytneme reference našich nezávislých spokojených zákazníků. Stáčí nám napsat jaké testování plánujete a propojíme vás s nejrelevantnějším zákazníkem, který tyto aplikace dělá nebo je k nim nejblíže. Napište nám na eastport@eastport.cz

Cena mikrodestičkového readeru

Zajímá vás cena konkrétního mikrodestičkového readeru. Napište nám na email eastport@eastport.cz nebo nám zavolejte 235 318 177, rádi vám uděláme nezávaznou cenovou nabídku. Další variantou je si najít produkt v našem e-shopu a přímo u produktu kliknout na tlačítko požádejte o cenovou nabídku. Vždy se pro vás snažíme najít řešení, které je pro vás nejlepší a odpovídá vašim možnostem.

Kontakty

Obchodní a aplikační podpora readery Promega - Mgr. Ondřej Ptáček, Ph.D., ondrej.ptacek@eastport.cz, +420 602 200 982

Obchodní a aplikační podpora readery Molecular Devices - Ing. Vojtěch Andrle, vojtech.andrle@eastport.cz, +420 724 241 350

Servisní podpora - Pavel Čapek, pavel.capek@eastport.cz, +420 777 154 803

Reagencie pro mikrodestičkové readery - Ing. Vojtěch Ledvina, Ph.D., vojtech.ledvina@eastport.cz, 725 320 796