Vánoční nadílka ZyMot čipů za zvýhodněné ceny!

Na závěr roku jsme si pro Vás připravili opravdu výhodnou nabídku. Při nákupu 5 - 9 balení získáte 15% slevu z vaší obvyklé ceny a při nákupu 10 a více balení dokonce 20% slevu! Pozor nabídka je časově omezena pouze do 31.12.2022 nebo do vyprodání zásob. Proč právě čipy ZyMot? O Hlavních výhodách se dočtete níže.

Proč právě ZyMot čipy?

Klinicky prokazaná účinnost ZyMot čipů

Více než stovka publikací z celého světa, které se zmiňují o účinnosti ZyMot čipů dokazují, že čipy opravdu fungují. Přesvědčte se a stáhněte si dokument v pdf, ve kterém naleznete všechny publikace a jejich výsledky pro nejrůznější aplikace našich čipů. Jsou rozděleny do kategorií podle jednotlivých postupů ART a jejich cílem je ukázat širokou variabilitu použití v klinické praxi.

 

Jedinečná velikost membrány a design

Jedinečný 8μm průměr pórů membrány zajišťuje získání pouze nejzdravějších spermií bez fragmentací, nečistot a s nejvyšší motilitou. V případě větších pórů znatelně stoupá riziko nečistot a nebezpečí vyššího potenciálu fragmentací DNA. ZyMot čipy vynikají vysokou kvalitou zpracování a promyšleným designem, díky tomu je práce s nimi velice snadná a intuitivní. Nízká výška čipu je navíc kompatibilní se všemi dostupnými inkubátory na trhu.

Jedinečná velikost membrány.png

 

3 různé objemy mikrofluidních čipů

ZyMot Multi 850µL – multifunkční čip s membránou určený pro menší objem vzorků spermatu, díky tomu není nutné dodatečné ředění vzorku.

ZyMot Multi 3ml – multifunční čip s membránou určený pro velké objemy vzorků spermatu.

ZyMot ICSI – technologie mikrofluidních kanálů se vstupním objemem 2µl na jeden kanálek.

 

Plně certifikovaný a patentovaný výrobek.

Naše čipy jsou v současnosti jedinou SÚKLem schválenou variantou čipů na separaci spermií certifikovou jako zdravotnický prostředek třídy IIa.

Na stránkách SÚKL k nalezení pod evidenčním číslem: 00968935. Jedná se o první patentovanou technologii pro separaci spermií s využitím membrány na světě.

 

Kontakt pro vaše dotazy nebo objednávky

Mgr. Patrícia Holubová, patricia.holubova@eastport.cz, 721 867 038