Rozdáváme kalendáře na rok 2022

Máme pro vás East Port kalendáře na rok 2022! Už téměř 20 let pro vás tiskneme velkoplošné nástěnné kalendáře a ani tento rok nebude výjimkou. Občas lze najít krásu i v detailu obyčejných věcí a přesně na to jsme zaměřili naši pozornost tento rok. Představujeme vám vítěznou fotografii makrosnímek očí číhalky- Rhagio sp., Rhagionidae.

Rhagionidae jsou středně velké až velké mouchy se štíhlým tělem a chůdovitýma nohama. Ústní části jsou uzpůsobeny k propichování a mnoho druhů je v dospělosti hematofágních, zatímco jiné jsou dravé. Jsou to typické hnědé a žluté mouchy, které nemají štětiny. Larvy jsou dravé a většinou suchozemské, i když některé mohou žít i ve vodě. (wikipedia.org)

Snipe flies rodu Rhagio jsou někdy nazývány mouchami "vyhlížejícími dolů" podle svého zvyku sedat hlavou dolů na kmeny stromů.

 

Pro všechny naše zákazníky nabízíme jako poděkování za podporu kalendář 2022 zdarma. V následujících dnech budou kalendáře k dispozici na různých odběrných místech po celé ČR. Pokud máte o kalendář zájem napište nám na eastport@eastport.cz.

 

Doufáme, že se vám naše kalendáře budou líbit a najdou si své místo na zdech vašich laboratoří.

Váš East Port