Média Capricorn jako alternativa k Lonze

Společnost Lonza ukončuje výrobu klasických médií, jako jsou DMEM, RPMI a MEM, ale i klasických činidel pro buněčné kultury, jako je DPBS a Trypsin. Není třeba se obávat, máme pro vás řešení!

Lonza stále nabízí možnost bezsérových médií. Může se jednat o média specifická pro určité typy buněk nebo o média pro všeobecné použití, jako je UltraCULTURE. V kontextu udržitelnosti je budoucnost buněčných kultur v bezsérových médiích. Chápeme však, že pro vás není vždy jednoduché okamžitě začít používat tyto média, a proto nabízíme alternativu v podobě klasických médií od společnosti Capricorn Scientific.

Standartní dodací lhůta je 7-10 dní od vaší objednávky.

 

Hlavním cílem Capricorn Scientific je vyrábět kvalitní média a činidla pro buněčné kultury a poskytovat kvalitní a individuální servis všem zákazníkům. Skvělé na této společnosti je také to, že pokud váš specifický požadavek není součástí standardního sortimentu, máte přístup k procesu výroby na zakázku a to již od 20 litrů.

 

Vše pro vás samozřejmě pomůžeme zařídit a vynasnažíme se najít vždy nejvýhodnější alternativu. Neváhejte se na nás obrátit s vašimi požadavky.

 

Tabulku alternativních médií si můžete stáhnout výše v plném rozlišení

 

Snímek obrazovky 2021-11-23 v 17.13.36.png

 

Nenašli jste pro vás vhodné médium? Máte jakýkoliv aplikační dotaz?

Neváhejte nás kontaktovat:

Mgr. Patrícia Holubová, patricia.holubova@eastport.cz, 721 867 038