Genetické analyzátory od Promegy již v prodeji

Potvrďte sekvence DNA přímo na Vašem pracovním stole. Výsledky z fragmentační analýzy u složitých nebo degradovaných vzorků nebyly nikdy dříve tak průkaznější jako při použití nové osmibarevné detekce s novými multiplexy.

Spectrum Compact CE

- Platforma Spectrum Compact CE pro 32 vzorků
- Čtyřkapilární systém
- Možnost Sangerova sekvenování a fragmentační analýzy
- Barevná detekce až osmi barev
- Dotykový display

Potvrďte sekvence DNA přímo na Vašem pracovním stole. Výsledky z fragmentační analýzy u složitých nebo degradovaných vzorků nebyly nikdy dříve tak průkaznější jako při použití nové osmibarevné detekce s novými multiplexy. Jednoduchá obsluha a snadná výměna použitých reagencií umístěných v cartridgích je dostupná pro každého člena Vaší laboratoře. Již nemusíte čekat na ukončení běhu celé skupiny vzorků, ani být odkázáni na servisní laboratoře. Pomůžeme Vám se zavedením metod a zajistíme školení ve Vaší laboratoři.

Rozměry šířka 40 cm, hloubka 60 cm, délka 60 cm
Váha 45 kg

ZJISTIT VÍC O PŘÍSTROJI

Fragmentační analýza pro laboratoře s velkoobjemovým průtokem vzorků pomocí Spectrum CE System

Spectrum CE

 

Obrázek3.png

 

Spectrum CE je osmikapilární analyzátor s délkou kapilár 36 cm. Pracuje s Polymerem 4, přičemž má kapacitu čtyř 96 jamkových platíček, které jsou kontinuálně analyzovány. Analyzátor byl vytvořen pro kity typu PowerPlex zahrnující i nové osmibarevné kity, zároveň je možné pracovat i s dostupnými pěti a šestibarevnými oblíbenými STR multiplexy.

Rozměry šířka 66 cm, hloubka 66 cm, délka 78 cm
Váha 104 kg

zjistit víc o přístroji

 

Obrázek4.png

 

Amplifikace starobylé DNA. DNA byla extrahovaná ze vzorku přibližně 800 let staré skalní kosti a kvantifikován kitem PowerQuant® System. Alikvot byl amplifikován kitem PowerPlex® 35GY System a analyzován na genetickém analyzátoru Spectrum CE System. Navzdory degradaci vzorku byla obdržena kompletní genetická informace ze 16 lokusů a Amelogeninu.

 

Nově dostupné osmibarevné multiplexy pro genetické analyzátory Spectrum Compact CE a Spectrum CE

Tým vědců v Promeze vyvinul osmibarevné multiplexy na platformě PowerPlex, které Vám představujeme jako novinky na trhu. Každý multiplex je jedinečný a vznikl se specifickým záměrem. Všechny nové osmibarevné kity obsahují indikátory kvality pro lepší interpretaci Vašich výsledků.


PowerPlex® 35GY System: První komerčně dostupný osmibarevný kit obsahuje 35 lokusů (23 autosomálních a 11 Y-STR lokusů) plus Amelogenin pro určení pohlaví. Je určen pro použití v laboratořích na celém světě.


PowerPlex® 18E System: Tento multiplex obsahuje všechny lokusy doporučené ENFSI. Použitím 8 barev je možné u 15 autosomálních lokusů využít amplikony menší než 250 bp, což vytváří ideální kit pro degradované vzorky, které vidíme u masových katastrof, nebo ztracených osob. Další klíčovou výhodou kitu je nejmenší lokus SE33 ze všech komerčně dostupných STR kitů.

PowerPlex® 27GY System*: První osmibarevný multiplex vytvořený specielně pro forenzní laboratoře, které pracují s databází CODIS. Všechny lokusy jsou menší než 400 bp, což poskytuje nejlepší výsledky u náročných vzorků.

Zde naleznete kompletní katalog GI produktů.

 

20190204_eastport_nahledy-6515.jpg

Autorka článku: Sonja Lachmanová, Ph.D.

aplikační a produktový specialista

forenzní genetika, paternita, DNA laboratoře, STR analýzy

sonja.lachmanova@eastport.cz              tel.: 602 195 587